Header Ads

Breaking News
recent

Attention Semua Peserta Bloglist Hacker!!!!!


Hackers nak maklumkan kepada semua peserta yang join Bloglist Hackers ini.
Semua peserta Bloglist Hackers, Hackers telah memilih kamu semua tanpa tapisan...
Hackers buat ini kerana mahu mengucapkan terima kasih bebanyak kerana join Bloglist ini.
Satu lagi nak beritahu, sebelum ini hackers ada buat dua kategori iaitu Bloglist Gadis Pilihan dan juga Bloglist Lelaki Pilihan. Bloglist lelaki xde ada perubahan apa - apa kerana peserta lelaki tak berapa ramai.
Yang berubahnya adalah Bloglist Perempuan.


Hackers xsanggup nak letak link korang dalam satu bloglist.
Ia terlalu ramai dan akan menyusahkan pengunjung check nama blog korang.
Hackers telah bahagikan 3 kategori Bloglist Gadis iaitu Bloglist Gadis Harapan, Bloglist Gadis Terbaik dan Bloglist Gadis Idaman.
Macam mana, setuju tak?
Ia sangat bagus dan nama blog korang tak lah tenggelam.
Blogger mana yang kerap update, ia diatas manakala jarang update, ia dibawah secara automatik.
Ok?

11 comments:

ewanrani said...

hacker : mana aci nie...ewanrani nak jadi bloglist lelaki terbaik n lelaki idaman...amacam ok x??hahaha...perghhh memang masyuk...

http://ewanrani.blogspot.com/

Hackers said...

hahaha..yelah..hackers turutkan permintaan

nananaDya said...

agak2 kategori mana la nana disenaraikan ye.....=)

::CIK LYNN:: said...

camna hacker bahagikan blogger prmpuan dalam 3 ktgori 2 eh?? =)

D i n said...

bos dah bagi arahan so terima je la hehe :D

cik bAtu said...

no hal....heee...nk req masuk bloglist gadis idaman leh ?? wakakaka...*gatai*

Hackers said...

pilih secara rambang aje..hehe..ramai sgt blogger perempuan..hehe

ieyla said...

masuk tiga2 lah...
hahahaha

blackrosehunter said...

good decision anyway..=)

KatekateKite said...

wah ! Gadis Idaman gituw!....... >.<

TerimaKasih yer Hakers! Sudi buat segmen bloglist cenggini! =D

miss beyond said...

Wah semua peserta dah listed dalam bloglist Hackers tanpa tapisan.. terima kasih banyak Hackers..:)

Powered by Blogger.