Sunday, 22 May 2011

30 Bloglist Terpantas Diperlukan!!!!

Hackers buat Bloglist 30 Terpantas kali ini.
Sebelum ini, Hackers dah buat bloglist tetapi diremovekan sebab blog Hackers diserang Malware.
Tapi sekarang dah ok, dan tiada masalah.
Mungkin ada beberapa bloglist tersebut ada malware kot.
Hackers minta maaf sesangat atas masalah ini.
Ok, berbalik pada Bloglist ini, Hackers hanya memerlukan 30 bloglist sahaja.
Siapa yang pantas dia yang dapat.
Ok, berikut adalah syarat bloglist ini :


  • Korang kene letak banner Hackers dan linkkan ke blog ini.
  • Letak tajuk : Hackers!!! Saya Nak Join 30 Bloglist Terpantas!!!
  • Korang wajib buat entry mengenai blog Hackers ni. Apa yang best dan tak best.Tak kisahlah korang nak komen apa pon tapi jangan kutuk sudah.
  • Dah siap, letak link kamu pada komen disediakan.
  • Tempoh bloglist hanya 3 Bulan sahaja.
  • Tarikh tutup : Cukup 30 orang join, tutuplah Bloglist ini.
Ha..kepada yang berminat, boleh la join.
Kalau ada blogger baru, lagi bagus join.
Yang penting, rajin update tau...

31 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html


btul x? :P

NiSha said...

nisha Join..

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/05/152-hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

ZF said...

join juga...

http://www.zuhairifirdaus.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

SperMAtids BloG said...

sperma JOIN!!!

http://spermatids.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

mad khaz said...

keroro join XD

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-143-hackers-saya-nak-join-30.html

Chegu Zubir said...

dah join
http://zubir5588.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Srikandi Bonda said...

Assalamualaikum. Yun join.. ^__^

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Nurulhuda said...

Join :D

http://citationlife.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Silent Thinker said...

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

ieyza afieyna said...

join gak...

http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Freaky said...

following :D

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

::CIK LYNN:: said...

salam...
cik lynn nk join skli lg...hehe

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

::Mastura Zakaria:: said...

join jugak kat sini....

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/hackerssaya-nak-join-bloglist-30.html

jue eddy said...

saya join jugak :)

http://saiahebad.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

miss nadya said...

dah ciap..sempat ag tak ni..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

osHin said...

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

♥~c!k wAnNy~♥ said...

salam...
hye hackers...
sy j0in jgak...


http://citebdkwanie.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

zeeck said...

z da join

http://zeckze.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

♥ norlida ramli ♥ said...

ida join =)

http://norlida89.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...;p


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

faizlaster said...

huhu

http://faizlaster.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

iMBobo said...

iMBobo join :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

skytech BELOG da join... heee ~

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

ct N honey said...

rasanya sempat lagikan
http://cthoney.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

nur ikhyar dee said...

tak pasti sempat lg ke tak...saya try je..

http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Salim Harmanain said...

dah join... ;)

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

ad-diin said...

http://adin56.blogspot.com

GeminiGurlz said...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

dh.. sempat??

Shaherah said...

sempat ke? shera join meh..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/05/hackers-saya-nak-join-30-bloglist.html

Ini Kisah Tia said...

okey fine ! dah cukop . Tia tak sempat . grr ..

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();