Blog Pilihan Hackers Petang Ini Adalah...


Selamat petang semua.
Hari ini hackers macam takde mood je nak berblogging.
Sabtu dan ahad selalu macam ini.
Tapi, hackers dah janji dengan blogger sebab nak promote blog mereka, so hackers teruskan niat murni hackers ini.
Kali ini, hackers promote blog Cik Batu.
Sebelum ini hackers lihat header dia lain tetapi kali ini dah lain pula tetapi cantik.
Pandai si pengambil gambail shot gambar dia.
Blog Cik Batu ini sangat menarik dan loading pon cepat.
Susunan dia plak mantap.
No music yang memekakkan telinga satu yang bagus.
Kepada yang blum jadi follower beliau, follow lah.
Blog peribadi beliau best..
Jom support blogger ini...

3 comments

Freaky said...

ahaa da follow dia

Hackers said...

wah..laju je ye...usha la dia..heheh

cik bAtu said...

huuu....lame xdpt on9...cdeh tol...thanx hackers...jasamu dikenang ~hee

Powered by Blogger.