Monday, 17 October 2011

Header Blogger Ini Buat Hackers Lapar!!!


Kreatif tak header di atas ini? Sambal Belacan menjadi header pilihan blogger ini. Blogger yang bergelar BSB ini merupakan blogger yang kreatif. Entry beliau ini sangat menarik untuk dibaca umum dan blog beliau juga tersusun rapi. Boleh dikatakan ia adalah friendly blogger. Lapar pula bila melihat sambal belacan ini.Aduh....Bila fikirkan pasal sambal belacan ini, teringat pula cerita Seniman Bujang Lapok yang masa slot di studio Jalan Ampas di mana bujang lapok ini nak test shooting. Anda lupa, meh layan video ini sekejap :



Hahhaa..pasal belacan pun mahu gaduh. Oklah, jangan lupa masuk ke blog Sambal Belacan ini. Blog beliau memang terbaik..Selamat menerjah ye...

7 comments:

Belog Sambal Belacan said...

sape punyer ni...:)) terima kaseh byk2 erk hackers......terharuuunyerr

fieda said...

mmg cair air liur ni tgk sambal belacan tu...

Belog Sambal Belacan said...

br perasan scene ni de pasal belacan:)

Mila Ahmad said...

sangat unik dan kreatif.

Hackers said...

hhahaa..baru perasan...hackers dh lama perasan..hehehe..terbaik...

^^eKaTiKaH^^ said...

pehh, teringin pulak makan sambal belacn ibu dekat rumah...sedapnye :D

Hackers said...

apa lagi..balik rumah buat sambal belacan..hehehe..jangan jadi macam cerita P.Ramlee tu sudah..Pasal belacan mau gaduh..hahaha

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();