(Video) Lelaki Afrika Di Bakar Hidup - Hidup


Kejam...Memang kejam betul orang di sana. Hackers tidak pasti kenapa lelaki ini dibelasah dan dibakar hidup - hidup sebenarnya. Adakah disebabkan beliau mencuri atau sebaliknya, Hackers tidak tahu. Video ini masih baru lagi sekitar bulan 8 lepas. Video ini sesuai ditonton yang berumur 18thn keatas sahaja kerana video ini amat kejam dan sadis. Hackers tak nak bebel panjang, anda menilaikannya sendiri pada video ini :

6 comments

c.i.k.a.m.i.e.a said...
This comment has been removed by the author.
c.i.k.a.m.i.e.a said...

kejam betul!!! hantar je la kat polis!

try tgk latest entry

khairul said...

x sanggop aku nk tgk

syieqa mieka said...

ya ALLAH kejamnyeeeeee :(

Hamidi Fizie Bin Ahmad said...

kat nigeria ni..orang nigeria memang teruk..disana nigeria dipanggil Devil's paradise kat malaysia ni diorang la bikin taik jual dadah,cari keldai dadah,black money dan macam2..orang2 afrika yang lain pun benci ngan nigeria dan somali..diorang ni penyamun besar..tapi madey la punca mereka berlambak kat malaysia ni

silly moan said...

Mereka ini pasti dapat balasannya di akhirat kelak. dasar orang-orang kejam. terbuktilah firman Allah itu bahwa manusia bisa lebih kejam daripada binatang. Naudzubillah. jijik sy lihat orang-orang macam ini.

Powered by Blogger.