Monday, 28 May 2012

Baju Terlucut Semasa Persembahan Tarian Dilakukan

Salah seorang penari tergelincir dan baju yang dipakainya terlucut sedikit sehinggakan menampakkan payudaranya di khalayak ramai. Kejadian ini berlaku di Singapura ketika ia sedang dilangsungkan secara langsung di kaca televisyen di salah satu program realiti, First XI.


Aksi wanita ini yang gelisah untuk membetulkan pakaian beliau yang terlucut itu telah mendapat perhatian lensa kamera. Wanita terbabit tidak dapat membetulkan pakaiannya itu lalu berlari terus ke bilik persalinan kerana amat malu ketika itu. Itulah, pakai pakaian kononnya seksi tetapi akhirnya memakan diri sendiri...

7 comments:

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

nak sgt seksi kan..hehe..dah t'lebih-lebih seksi tu..

misshannajr said...

kesian pula..mesti dia malu gila..eh! pakai seksi camtu pun masih ada rasa malu pulak ek! hehe

Hackers said...

tu yang hairan..ada pula perasaan malu..seksi xmalu pula..

Cik Mimey (owner fida's story) said...

hahaha...
itulah padahnya bila
pakai baju tak cukup lain..
ambik iktibar :)

Hackers said...

wah..lama tak nampak cik mimey...

khairul said...

i liked :)

Hackers said...

wow..kalau ada button like, confirm ramai yang like

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();