Monday, 26 November 2012

Pekanya Seorang Penulis Blog


Tahukah anda bahawa penulis blog sekarang semakin hebat dan updated? Blogger di Malaysia sudah mendapat tempat kepada masyarakat umum untuk mendapatkan sesuatu informasi. Ini kerana mereka peka terhadap sekeliling mereka.

Cari sahaja pada carian google, pasti laman blog akan mendominasi page google tersebut. Cerita pelik, informasi, berita, gossip dan sebagainya datang dari blog dan bukannya pada laman web dari media cetak. Betul atau tidak?

Dahulu, penulis blog hanya penulis picisan sahaja dan untuk suka-suka sahaja tetapi kini, media cetak sendiri rujuk pada blog. Jadi, jika anda seorang blogger, anda perlu bangga menjadi seorang penulis blog kerana setiap artikel yang anda buat pasti dirujuk oleh masyarakat umum. Ia bukan sahaja dirujuk di Malaysia malah seluruh dunia.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Penafian

Penafian: Pihak Blog Terowong Informasi ini tidak bertanggungjawab atas kerugian atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dari setiap maklumat yang diperolehi daripada blog ini. Sesuai dilayari dengan menggunakan Mozilla Firefox versi 5 Ke atas dan Google Chrome sahaja.(dengan resolusi Full HD 1920x1080). Tidak digalakkan menggunakan Internet Explorer pelbagai versi untuk melayari Blog ini.