Iklan

Link Banner Link Banner Link Banner Link Banner

Pekanya Seorang Penulis Blog


Tahukah anda bahawa penulis blog sekarang semakin hebat dan updated? Blogger di Malaysia sudah mendapat tempat kepada masyarakat umum untuk mendapatkan sesuatu informasi. Ini kerana mereka peka terhadap sekeliling mereka.

Cari sahaja pada carian google, pasti laman blog akan mendominasi page google tersebut. Cerita pelik, informasi, berita, gossip dan sebagainya datang dari blog dan bukannya pada laman web dari media cetak. Betul atau tidak?

Dahulu, penulis blog hanya penulis picisan sahaja dan untuk suka-suka sahaja tetapi kini, media cetak sendiri rujuk pada blog. Jadi, jika anda seorang blogger, anda perlu bangga menjadi seorang penulis blog kerana setiap artikel yang anda buat pasti dirujuk oleh masyarakat umum. Ia bukan sahaja dirujuk di Malaysia malah seluruh dunia.
Share on Google Plus

About Bro Nasa

Merupakan seorang blogger sejak tahun 2011 sehingga sekarang. Berasal dari Selatan Tanah Air dan kini merantau di Kuala Lumpur untuk mencari rezeki yang halal. Minat dalam dunia blogging kerana suka kongsi cerita mengenai informasi terkini buat semua pembaca.